adidas frigiver en lidt revideret NMD R1 i august

Tutorials realized by 9XR users or HK Staff.

adidas frigiver en lidt revideret NMD R1 i august

Postby WilliamOneil » 05 Jun 2018, 15:35

Med det betydelige fald i spændingen omkring adidas banebrydende NMD-franchise er det vigtigt, at de tre striber fortsætter med at forny fornyelsen af ​​det klassiske udseende. Vi har set nye adidas nmd r1 tilbud iterationer som City Sock og Racer i fortiden, men nu adidas bringer et lidt revideret look til NMD R1 til sommeren. Mens NMD's typiske Three Stripes hælsløjfe stadig er i fuld effekt, kan den samme tekst nu findes på den mediale side af sneakeren med ordene "The Brand With The Three Stripes", der er stavet ud på engelsk, tysk, fransk og japansk . En introduktionsfarve til denne nyoprettede adidas NMD er sat til at ramme hylder den 1. august med Off White, Purple og Neon Yellow detaljer. Hold øje med opdateringer og flere farveveje, som de vises, og fortæl os, om du tror, ​​at adidas er i den rigtige retning med sin NMD-linje.

adidas nmd r2 tilbud Bare to uger ud af starten af ​​verdensmesterskabet i 2018 er adidas klar til at indføre en BOOST-udstyret, præstationsdesignet silhuet til festlighederne. På grund af navnet Adidas Performance World Cup X 18+ TR har den en meget lignende æstetisk makeup til de andre Three Stripes fodboldsilhouetter som Nemeziz og Skystalker kollektionen. Interesserede vil have deres valg mellem en lys gul variation såvel som blå, med den modsatte farve gør sin tilstedeværelse kendt på indersålen. Dens slanke og sportslige øvre sidder uden problemer på toppen af ​​en BOOST-enhedsenhed, der uden tvivl vil lokke adidas fanatikere og fodboldspillere ens. Pairs of the Brand Med Three Stripes nyeste BOOST sneaker er planlagt til at ramme hylder hos udvalgte adidas Soccer-forhandlere, som SNS den 7. juni med en pris på 190 dollar.

adidas nmd xr1 tilbud Whitaker Group er klar til at annoncere ankomsten af ​​Whitaker Car Club med udgivelsen et samarbejde med adidas Originals og NMD Racer. Med elegante detaljer i den brune lædershæl, hvid / sort Primeknit øvre og solid hvid Boost mellemsål, er denne valgfrihed mere præcist et samarbejde med den nyligt afslørede Whitaker Car Club, der netop blev annonceret af Social Status på Instagram. Teaser-videoen indeholder forskellige superbiler med racinguniformer med logoer af Social Status, A Ma Maniere, APB og Prosper - de fire butikker, der opererer under The Whitaker Group's paraply. Hold dig opdateret til officielle udgivelsesoplysninger om denne udgivelse samt yderligere oplysninger om Whitaker Car Club, da vi lærer mere om den seneste venture af The Whitaker Group.
WilliamOneil
 
Posts: 3
Joined: 05 Jun 2018, 14:29

Return to Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron