www.stemopons.be

You need flash your Turnigy 9XR with the stock firmware ? So this thread is for you !
Find our last release for the 9XR firmware !!!!

www.stemopons.be

Postby MeClopton » 01 Sep 2017, 10:33

Ja, breng de New Balance 990 uit! We www.stemopons.be hebben New Balance afspelen, maar nu hebben ze de liefde verdeeld en hebben we een nieuwe colorway voor het New Balance 990 model gegeven. Specifiek weekend gedekt Deze aflevering op de 990 collectie is zeker niet een slaap, want het ziet er schoon uit, want dit zal een langdurige indruk achterlaten. Het zeer eenvoudige bovenblad heeft een gedempte Navy Blue tint in doek en suede. materialen. Een vervaagde baksteenachtige tint ligt in de New Balance branding en buitenzool, terwijl een lichte bruin kleur de hak en tong treft. Het New Balance 990 Distinct Weekend is zeker een runner die u wilt bekijken als u van plan bent om in de lus te blijven. Neem contact op met uw lokale New Balance-winkelier voor beschikbaarheid als u geïnteresseerd bent in coaching en ga door naar het commentaar gedeelte en laat ons weten wat u van de nieuwste look vindt.

Populaire silhouetten hebben de neiging om te vervagen na de hype sterft, maar sommigen worden eraan om te leven en beschouwd als klassiekers. De New Balance new balance schoenen M990 is veruit een van de meest tijdloze sneakers met zijn schone maar functionele uitrusting. De schoen is vereerd met 30-jarig bestaan in een Grijze en Witte kleurweg die elke fan van New Balance kan waarderen. De schoen is vervaardigd met een bovenkant van premium pig-skin suede en geventileerde meshpanelen. De gekleurde bovenkant wordt dan gecontrastueerd door witte accenten op de veters, het N-logo en de achterhielenteller. Een gestructureerde en duurzame Witte middenzool vormen de basis voor het stuk, dat dan wordt afgerond door een 3M hiel tab en Navy branding.

Als het gaat om klassieke silhouetten, is er niets zo bekend als de New Balance U446. De beproefde sneaker maakt zijn terugkeer met een nieuwe colorway iteratie die ons op ready-to-cop mode heeft. Net als de meerderheid van de recente New Balance releases, kan dit stuk verdubbelen als een functioneel loper of een gewone daglijkse sneaker. Mesh en suede komen samen om de schone bovenkant te vormen met Dove Gray-panelen die de White-box-box aanvullen. Teal- en Pink-hits worden door het lichaam getoond, zoals op de hielteller, de logo-uitstraling en het middelste gedeelte. De handtekening ruwe buitenzool is in Black voor een contrasterende aanraking met een simpele branding op het tonglabel en de achterkant van de hiel. De schoen is nu online verkrijgbaar bij New Balance-verkopers.

New Balance laat zien hoe een unisex-silhouet van het oude school op de beste manier kan worden aangeraakt. De New Balance U420 PRPP beschikt over een drietonige kleurweg met een kwaliteitsconstructie die is gemaakt met aangrenzende mesh en suède voor een klassieke look. Een kijkje op de schoen toont de Grijze gevoerde meshpanelen met Brown suede overlays rond de teendoos en het snijgebied. Fuchsia accenten op het hielpaneel, N-logo, en de tongflik compenseren de bovenkant mooi, zonder dat het minder mannelijk lijkt. Een off-white middelzool geeft subtiel contrast terwijl de handtekening robuuste Zwarte buitenzool alles in elkaar brengt. Zoek naar de sneaker om snel online te vallen bij New Balance-retailers.

New Balance is geen twijfel voor het vertragen, vooral niet na de New Balance 1400 Made In USA Aqua. Het lijkt erop dat de sneaker pas op tijd zal landen, met een lichtgekleurde suede-constructie die perfect is voor het voorjaarsvakantie. Het bovenste gedeelte toont de Aqua-tint in suede-materialen, terwijl ze ook tinten van Grey samenvoegen Met wit voor een evenwichtige uitstraling. White branding zet de kers van de taart en voegt de frisse en mintige afwerking toe aan de New Balance 1400 Made In USA. Wees op zoek naar deze aflevering naar de New Balance 1400 familie om deze lente bij Select New Balance retailers te landen.

Net als de voorheen gekenmerkte New Balance 999, wordt meer uit het huidige Urban Exploration-pakket van het merk gemarkeerd, omdat de spotlight nu gericht is op de New Balance 1500. Met een soortgelijk kleurenpalet als het hiervoor genoemde model is deze bijzondere 1500 gemaakt van geperforeerde suede Voor zijn vamp, teen doos en hak in blauwachtige tinten, terwijl lichtgrijze en donkergrijze pigskin suède overlays zijn hele pluche samenstelling versterken. Verder gedetailleerd met Zwarte accenten, zoals gezien op de hiel cap, binnenvoering en bekleding van het N-logo, zijn extra contrastende tinten voorzien van levendig Green geïmplementeerd op de buitenzool en vlakke veters om het esthetisch aangename kleurenschema te complimenteren.
MeClopton
 
Posts: 3
Joined: 01 Sep 2017, 10:25

Return to [Official Firmware]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests